The gömme rezervuar servisi Diaries

Wiki Article

Ayrıca Gömme rezervuar alırken bu ürünlerin yanında basma butonu yani kapak ve ankastre taharet cease valfi de almanız gerekir.

Yukarıdaki maddeleri eksiksiz yaptıysanız gömme rezervuar temizliğinde artık sona çok yaklaştınız demektir. Rezervuarın temizlik çözeltisi ile yıkanmasının ardından iyice durulanması aşaması geldi.

Sıklıkla arızalan gömme rezervuarların tamir hizmetini deneyimli ustalarımız ile yapıyoruz. Yaptığımız klozet tamirleri için one yıl parça garantisi veriyoruz.

Dezenfeksiyon için genellikle klor veya hidrojen peroksit gibi kimyasal dezenfektanlar kullanılır. Bu maddeler, belirli bir konsantrasyonda suya eklenerek rezervuar içinde dolaştırılır.

Your browser isn’t supported any more. Update it to have the very best YouTube knowledge and our most recent attributes. Find out more

Değişimden önce su bağlantısının kesilmesi ve tankın boşaltılması gerekir. Ardından alttaki somunlar anahtarla açılarak rezervuar kapağı çıkarılır.

Hijyenik kullanım imkânı sunması da bu modellerin sağladığı avantajlardan biridir. VitrA’nın kolay monte edilebilen gömme rezervuar modelleri; evlerle birlikte hastane, otel gibi işletme ve kurumlarda kullanılabilir.

It is possible to e mail the site owner to let them know you had been blocked. You should involve Whatever you were being undertaking when this page arrived up and the Cloudflare Ray ID found at gömme rezervuar servisi the bottom of this page.

Müşterilerin mükemmel biçimde bir araya getirilmiş farklı bir banyo tasarımı elde etmelerine propertyımcı olur

Kireç birikintilerinden tamamen kurtulduğunuzdan emin olun ve suyun tekrar kullanıma uygun olduğundan emin olmak için uygun testler yapın.

VitrA’nın işlevsel ve yenilikçi tasarımları gömme rezervuar ile hayat bulan gömme rezervuar takımları; kontrol paneli, cease valfi ve ayarlanabilir ince ya da kalın steel ayaklı gömme rezervuar modellerinden oluşur.

Değişim/tamir işlemini tamamladıktan sonra gömme rezervuar servisi her bir parçayı gömme rezervuar servisi sırası ile yerine yerleştirmelisiniz. gömme rezervuar Böylece rezervuarınız çalışır duruma gelecektir.

Bu seriler dâhilinde kullanıcılara sunulan gömme rezervuar kumanda panelleri, parmak izi bırakmayan materyaller ile kaplanır. Dolayısıyla tuvalet takımının genelindeki hijyen seviyesini korumak ciddi oranda kolaylaşır.

Su tahliye hortumu veya vakum pompası gibi uygun ekipmanlar kullanılarak suyun boşaltılması sağlayabilirsiniz. Kısaca gömme rezervuar temizliğinde su boşaltılması şartwork.

Böylece dışarıdan gelen unsurların rezervuara girmesi önlenecektir. Rezervuarın kullanıma hazır olduğundan emin olmak için suyun kalitesi ve berraklığı basma tuşunu kullanarak kontrol edebilirsiniz.

Report this wiki page